Felhasználói Feltételek

Bevezetés

Üdvözöljük a ScifiKatalogus.hu weboldalon! Az oldal használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználói feltételeket.

Regisztráció és Felhasználói Fiók

Az oldalon lehetőség van ingyenes felhasználói fiók létrehozására. Bejelentkezett felhasználók kommenteket írhatnak blogbejegyzésekhez, filmekhez és TV sorozatokhoz, valamint értékelhetik azokat.

Kommentelés és Értékelés

Bejelentkezett felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy kommenteket írjanak és értékeléseket adjanak. Az értékelések és kommentek a többi felhasználó számára is láthatóak lesznek.

Viselkedési Normák

Tilos az oldal üzemeltetőinek és a többi felhasználónak sértegetése. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy megvonja a kommentelési jogot vagy törölje a felhasználói fiókot.

Illegális Tevékenységek

Tilos az oldalon bármilyen illegális letöltés megosztása vagy reklámozása. Az oldal kizárólag információs céllal működik.

Szerzői Jogok

Az oldalon található anyagok, írások a ScifiKatalogus.hu tulajdonát képezik. Azok másolása, terjesztése szigorúan tilos.

Felelősség Korlátozása

Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a felhasználók által megosztott tartalmakért, kommentekért és értékelésekért.

Módosítások

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre frissítsük ezeket a felhasználói feltételeket. A változások érvénybe lépéséről a weboldalon tájékoztatjuk a felhasználókat.

Kapcsolat

Ha kérdése van ezekkel a feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.