The Last of Us Második Évad

Nagy öröm a rajongóknak: a "The Last of Us" című sorozat folytatódik! A Wikipedia információi szerint 2023 januárjában berendelték a második évadot. A sorozat az HBO-n debütált 2023. január 15-én, és azonnal hatalmas sikert aratott. A kritikusok elismerően szóltak róla, különösen a színészi alakításokat, a forgatókönyvet, a produkciós dizájnt és a zenét emelték ki. A sorozat premierjét több mint 4,7 millióan nézték meg az első napon, ami az HBO második legnagyobb nézettségét jelentette 2010 óta. Két hónap alatt majdnem 40 millióan látták, és májusra az epizódok átlagosan 32 millió nézőt vonzottak.

Miről is szól a sorozat?

A "The Last of Us" egy amerikai poszt-apokaliptikus dráma, amelyet Craig Mazin és Neil Druckmann készített az HBO számára. A sorozat alapjául szolgáló 2013-as videójátékot a Naughty Dog fejlesztette. A történet húsz évvel egy tömeges gombafertőzés okozta világjárvány után játszódik, amely az embereket zombiszerű lényekké változtatja és összeomlasztja a társadalmat. A sorozat középpontjában Joel (Pedro Pascal) áll, aki egy csempész, és feladata, hogy egy tinédzsert, Ellie-t (Bella Ramsey), aki immunis a fertőzésre, kísérjen át a poszt-apokaliptikus Amerikán.

A "The Last of Us" sorozat második évadának berendelése nagyszerű hír a rajongók számára. A sorozat első évada hatalmas sikert aratott, és a második évad is nagy várakozásokkal indul. Ha még nem láttad az első évadot, érdemes bepótolni, mielőtt a második évad elkezdődik!

Írj egy kommentet

Be kell jelentkezned komment írásához.

Ehhez a cikkhez még nem írtak kommentet. Légy te az első!