The Mandalorian - Negyedik évad

A The Mandalorian című sorozat folytatódik! A Disney+ streaming szolgáltatásán futó, Jon Favreau által készített sorozat, mely az első élőszereplős Star Wars sorozat, már három sikeres évadot tudhat maga mögött. A történet öt évvel az "A Jedi visszatér" című film eseményei után játszódik, és Pedro Pascal-t követhetjük a címszerepben, aki egy magányos fejvadászt alakít. A harmadik évad 2023. március 1-jén debütált, és a jó hír, hogy egy negyedik évad is készülőben van!

A sorozat a Star Wars univerzum "kalandor és gazember" oldalát mutatja be, és a címszereplő, Din Djarin kalandjait követi, aki egy különleges gyermeket, Grogut védelmez. A sorozatban több ismert karakter is felbukkan, mint például Bo-Katan Kryze vagy Ahsoka Tano.

A sorozatról

A "The Mandalorian" egy magányos fejvadász történetét meséli el, aki a galaxis távoli részein próbál megélni. Egy napon egy különleges megbízást kap, mely során egy kisgyermekkel, Grogúval találkozik, aki ugyanabból a fajból származik, mint Yoda. A fejvadász azonban úgy dönt, hogy megvédi a gyermeket, és így kezdődik kettejük közös kalandja.

Írj egy kommentet

Be kell jelentkezned komment írásához.

Ehhez a cikkhez még nem írtak kommentet. Légy te az első!