Star Trek: Strange New Worlds Harmadik évad

Nagy öröm a "Star Trek: Strange New Worlds" rajongóinak: a sorozat folytatódik egy harmadik évaddal! A Paramount+ streaming szolgáltatásán 2022-ben debütált a sorozat, és azóta is nagy sikernek örvend. A történet a 23. században játszódik, és követi a híres űrhajó, az Enterprise legénységét, Captain Christopher Pike vezetésével, miközben új világokat fedeznek fel és küldetéseket hajtanak végre a galaxisban, a "Star Trek: Az eredeti sorozat" előtti évtizedben.

A sorozat főszereplői között találjuk Anson Mountot (mint Pike), Ethan Peck-et (mint Spock) és Rebecca Romijn-t (mint Number One). A karakterek az eredeti sorozatból is ismertek, és a rajongók pozitív visszajelzései miatt döntöttek úgy, hogy egy önálló sorozatot készítenek róluk. A harmadik évad forgatása sajnos késik a 2023-as Írók Céhjének sztrájkja miatt, de remélhetőleg hamarosan újra látjuk kedvenc karaktereinket a képernyőn.

A sorozatról

A "Star Trek: Strange New Worlds" a híres űrhajó, az Enterprise kalandjait követi Captain Christopher Pike vezetésével. A sorozat a 23. században játszódik, és az Enterprise legénységének kalandjait követi, miközben új világokat fedeznek fel és küldetéseket hajtanak végre a galaxisban.

Írj egy kommentet

Be kell jelentkezned komment írásához.

Ehhez a cikkhez még nem írtak kommentet. Légy te az első!